Предприемачеството

1 Estudiante enrolled
0
0 reviews
  • Descripción
  • Currículum
  • Reseñas.
Picture10

Добре дошли в модула по предприемачество, модул, който има за цел да събере най-важните умения на фигурата на предприемач и ключовите аспекти при проектирането на бизнес модел, чрез теория и практически упражнения.

В първата част ще анализираме някои от характеристиките на фигурата на предприемач, сред които откриваме: визия, проактивност, планиране, синергия, комуникация, мотивация и преговори. Ще  разгледаме в детайли всеки един от тях на следващите страници и ще дадем пример за всяка концепция, за да помогнем да разберем по-ясно значението им. Въпреки че притежаваме повечето от тези качества в по-големи или по-малки количества, няма нужда да се притеснявате дали притежавате всички от тях, тъй като това са професионални умения, върху които всички можем да работим.

Във втора част ще покажем процеса на генериране на идеи и пример за такъв процес, който ще ви вдъхнови за първия ви предприемачески проект. Ще трябва да изберете върху какво ще работите, следователно, вашата идея за проект. Този втори раздел ще се основава на лесна методология, насочена към облагодетелстване на нашия бизнес модел: моделът на канава, инструмент, който ни помага да генерираме бизнес план по бърз и визуален начин, а същевременно е подробен и организиран. Моделът ни позволява да имаме по-ясно разбиране между продукти, клиенти, дистрибуция и т.н., като предоставя общ поглед върху всички девет елемента, които съставят бизнес плана.

Share
Course details
Clases 21

Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed
Предприемачеството
es_ESSpanish